Lief zijn voor je huid? Met Dove!

Lief zijn voor je huid? Met Dove!

Lief zijn voor je huid? Met Dove!

Het is belangrijk dat je lief bent voor de mensen en de dingen waar je om geeft en die belangrijk voor je zijn. Eén van de dingen die af en toe wat extra aandacht verdient, is je huid, zeker in de winter. Laat Dove je helpen om je huid te voeden en te beschermen.


Je huid en jij

De verwarming staat aan, het is koud buiten, de lucht is droog, je neemt regelmatig een warme douche of een warm bad… Allemaal dingen die het je huid in de winter niet zo makkelijk maken. Daarom verdient ze elke dag een verwenbeurt met een Dove body lotion, die haar optimaal voedt en hydrateert. Op die manier ziet je huid er altijd mooi gezond uit, ook in de koude periodes van het jaar. Goed in je vel zitten was nog nooit zo makkelijk!


Gewoon genieten!

Wil jij je huid de aandacht en de verzorging geven die ze verdient? Goed nieuws: Dove heeft in februari een aanbieding voor je waar je moeilijk nee tegen kunt zeggen. Van 13 t/m 26 februari 2012 krijg je namelijk 50% korting bij aankoop van jouw favoriete Dove body lotion, alleen bij Kruidvat! Het enige dat jij hoeft te doen, is de coupon af te drukken via Dove Facebook, invullen en hem tijdens die twee weken inruilen bij een winkel in jouw buurt.En uiteraard je favoriete product uit het Dove body lotion assortiment kiezen, natuurlijk!


Ga jij voor Hydro Nourishment, Firming Voedende Melk, Intensive Nourishment of Pro Age Nourishment? Wat het ook wordt, je huid zal je dankbaar zijn - een hele winter lang!
Wat is jouw favoriete body lotion van Dove?